Termeni si conditii. 

Introducere
Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ale acestui site web, precum si conditiile de achizitionare produse si servicii comercializate prin intermediul acestuia.
Politica de retur, Politica de confidentialitate , precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii.
Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate , precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document.
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.
Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Definitii
In curprinsul Termenilor si Conditiilor , termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie:

Cumparator/Client : orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda online prin intermediul www.incarca-prepay.ro

Vanzator/Furnizor:  TRIPLE AAA.COMM SRL www.incarca-prepay.ro

Comanda online: solicitarea online transmisa de catre Cumparator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea achizitionarii de produse/servicii comercializate online, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii, de catre TRIPLE AAA.COMM SRL www.incarca-prepay.ro.

Produse :  orice bun comercializat de TRIPLE AAA.COMM SRL pe acest site web, solicitat de catre Cumparator prin Comanda online , care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii.

Serviciu : orice serviciu comercializat de TRIPLE AAA.COMM SRL pe acest site web, solicitat de catre Cumparator prin Comanda online , care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii.

Contract : Prezentul document care prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori termenii si conditiile de utilizare ale paginii  web www.incarca-prepay.ro ,  proprietatea TRIPLE AAA.COMM SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Iancului nr.39, identificata cu numar de inregistrare Registrul Comertului J40/10257/2005 si avand cod fiscal RO17669892, Iban RO77BTRL04401202N75027XX Banca Transilvania

Sectiune :  o sectiune de pe site-ul web www.incarca-prepay.ro

Site : domeniul www.incarca-prepay.ro si subdomeniile acestuia.

Operator telefonie : Vodafone, Orange, Telekom, FocusSat, LycaMobile, Nobel s.a.
Utilizarea website www.incarca-prepay.ro de catre orice tert prin logare, accesare, cumparare de  produse/servicii sau in orice alt mod,  implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile acestuia si reprezinta contractul dintre parti .
In intelesul prezentului contract  proprietarul va fi denumit si TRIPLE AAA.COMM SRL / www.incarca-prepay.ro iar clientul va fi denumit si utilizator /tert.

Drepturile de Proprietatea intelectuala
Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. 
Se interzice realizarea, fara acordul proprietarului, de interconectari intre pagina de web www.incarca-prepay.ro si alte pagini web. Daca totusi asemenea interconectari se produc fara acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecinta juridica care ar putea rezulta. 
Pentru orice incalcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul sa actioneze atat pe cale civila cat si penala potrivit legislatiei in vigoare.TRIPLE AAA.COMM SRL are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web www.incarca-prepay.ro sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

Raspunderile proprietarului , TRIPLE AAA.COMM SRL
PROPRIETARUL are dreptul de a modifica sau completa prezentul contract in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice actualizare a prezentului contract produce efecte juridice din momentul postarii pe pagina web www.incarca-prepay.ro
TRIPLE AAA.COMM SRL nu va fi responsabila pentru livrare de produse/servicii eronate datorita furnizarii de informatii false si/sau eronate din partea clientului/utilizatorului.
TRIPLE AAA.COMM SRL, de asemenea, nu va fi considerata responsabila pentru utilizarea neautorizata si / sau necorespunzatoare a Codurilor de reincarcare PIN, furate sau de altfel.
Site-ul are rolul de gazduitor pentru postarile utilizatorilor si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi rezerva dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist, etc), potential daunatoare sau comentarii negative de alta natura.
Pe pagina de web www.incarca-prepay.ro PROPRIETARUL poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea PROPRIETARULUI, facandu-se pe propria raspundere a utilizatorului respectiv.

Raspunderile clientului / utilizatorului
Accesul si utilizarea de catre un tert a paginii de web www.incarca-prepay.ro  se face pe raspunderea proprie , neputand fi angajata in nici un mod raspunderea juridica a PROPRIETARULUI.
Clientul / utilizatorul are obligatia de a completa formularul de comanda si cel de plata cu informatiile corecte si reale pe care le detine.
TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea produsului/serviciului datorita faptului ca utilizatorul / clientul a completat formularul de comanda cu informatii eronate , incomplete, false.
Conform politicilor  operatorilor de telefonie  potrivit carora odata o tranzactie efectuata, aceasta nu se mai poate returna, clientul / utilizatorul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii tranzactiei, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi asuma raspunderea pentru comenziile plasate si procesate cu livrarea efectuata , pentru care clientul / utilizatorul  solicita ulterior anularea, modificarea sau restituirea, acesta supunandu-se politicilor operatorilor de telefonie conform relatiilor contractuale cu acestia in baza carora furnizeaza produsele/serviciile din magazinul online.

Informatii despre www.incarca-prepay.ro
Site-ul web www.incarca-prepay.ro este un site securizat si TRIPLE AAA.COMM SRL  va lua toate masurile necesare pentru a  il mentine  securizat.
TRIPLE AAA.COMM SRL  isi rezerva dreptul de a modifica continutul  termenilor si conditiilor prezentului document fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii si verificarea periodica a continutului din aceasta sectiune.
TRIPLE AAA.COMM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv datorate unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
TRIPLE AAA.COMM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.incarca-prepay.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele website-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii website-urilor in cauza.

Reguli de securitate
Sunt strict interzise:
Orice fel de transmiteri utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe pagina web www.incarca-prepay.ro fara acordul scris al PROPRIETARULUI. 
Orice fel de modificari, alterari de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de pagina web www.incarca-prepay.ro. 
Orice fel de tranferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului paginii de web www.incarca-prepay.ro . 
Orice fel de actiuni care au scopul de a modifica, altera, sterge sau sustrage date aflate pe pagina www.incarca-prepay.ro  in vederea producerii de consecinte juridice si /sau obtinerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.  
Nu este permisa utilizarea acestui site web in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web.
Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului. Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest siteweb. PROPRIETARUL, desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi Site-ul pe riscul propriu, PROPRIETARUL nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Inregistrarea pe site
Daca vizitati www.incarca-prepay.ro (chiar daca nu achizitionati Produse sau Servicii), aveti calitatea de utilizator. In vederea efectuarii unei Comenzi online, aveti doua posibilitati:
Va inregistrati pe Site, prin crearea unui cont.Puteti gasi informatiile necesare cu privire la inregistrare in secţiunea Contul meu.
Plasati o Comanda online adaugând Produse in cosul sau lista de cumparaturi fara a fi necesara inregistrarea pe site (crearea unui cont)

Comanda online
Alege operatorul al carei cartele reincarcabile o detii si doresti sa o incarci
Alege metoda de reincarcare , directa sau cu cod de reincarcare
Selecteaza valoare de credit / optiune dorita

Efectueaza  plata
Daca ai optat pentru Incarcare Directa , Numarul de telefon precizat pentru incarcare in formularul de comanda , va fi creditat automat dupa confirmarea platii, cu valoare de credit euro comandat sau cu benficiile optiunii .
Daca ai optat pentru Incarcare cu cod  , utilizeaza Codul de reincarcare primit pe adresa de e-mail.

Plata
Platile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru se realizeaza securizat folosind serviciile PayU.
Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre SC TRIPLE AAA.COMM SRL ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati a serviciului https://www.payu.ro/.Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode" sunt asigurate prin elementul tehnic cheie al acestui program care este folosirea unui protocol sigur de autentificare: 3DSecure.
Sistemul antifrauda dezvoltat de PayU verifica tranzactiile 24/7 si are doua componente esentiale: verificarea automata prin aplicarea de filtre pentru fiecare tranzactie si verificarea manuala, in cazul tranzactiilor suspecte.   

Politica de preturi
Preturile produselor/serviciilor sunt cele afisate. Moneda utilizata Lei .
Nu se percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului/serviciului.
Preturile produselor/serviciilor pot suferi modificari.

Livrarea si transmiterea riscurilor
Dupa efectuarea platii se va transmite pe adresa de e-mail specificata de client, un e-mail cu titlul  - " Livrare comanda procesata ."
In continutul  e-mail-ului veti primi un voucher electronic care va contine functie de comanda dvs :
- codul de reincarcare  pe care va trebui sa il utilizati conform indicatiilor pentru a va reincarca cartela
- confirmarea reincarcarii numarului de telefon precizat de dvs in formularul de comanda.

Raspunderi         
Clientul / utilizatorul are obligatia de a completa formularul de comanda si cel de plata cu informatiile corecte si reale pe care le detine.
TRIPLE AAA.COMM SRL nu isi asuma raspunderea pentru comenziile plasate , procesate cu livrare efectuata, pentru care clientul / utilizatorul  solicita ulterior anularea, modificarea sau restituirea, acesta supunandu-se politicilor operatorilor de telefonie , potrivit carora odata o tranzactie efectuata, aceasta nu se mai poate returna; clientul / utilizatorul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii tranzactiei/comenzii, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. 

Politica de retur
Conform politicilor  operatorilor de telefonie  potrivit carora odata o tranzactie efectuata, aceasta nu se mai poate returna, clientul / utilizatorul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii tranzactiei, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. 
Comenzilor neprocesate, pentru care nu s-a efectuat livrarea,vor fi anulate .
Suma blocata aferenta va fi disponibila in contul bancar asociat cardului dumneavoastra imediat ce banca emitenta va procesa deblocarea efectiva. Daca deblocarea sumei nu va fi procesata in 3 zile lucratoare, va rugam sa contactati banca emitenta a cardului dumneavoastra, cu detaliile legate de plata online transmise catre dvs de Payu .

Politica de confidentialitate. Prelucrare date cu caracter personal. Cookies
TRIPLE AAA.COMM SRL , in calitate de proprietar al website-ului www.incarca-prepay.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice si juridice  in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a legislatiei in vigoare la nivel national.

Date cu caracter personal-orice informatii referitoare la o persoana fizica/juridica  identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal-orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

Stocarea-pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal-orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

Operator-orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Tert-orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

Destinatar-orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

Date anonime-date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

Date de tip "business contact"-date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

Date statistice-date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal
TRIPLE AAA.COMM SRL  prin www.incarca-prepay.ro  poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.online-prepay.ro contine informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta.
Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul www.incarca-prepay.ro in urmatoarele scopuri:
Facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
Livrarii acestora;
Efectuarii platii online prin intermediul Site-ului secure.payu.ro
Asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda. secure.payu.ro
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.
Prin continuarea tranzactiei eCommerce din cadrul paginii de plata, prin intermediul Site-ului secure.payu.ro, va exprimati expres consimtamantul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre PayU. https://www.payu.ro/politica-de-confidentialitate. 
TRIPLE AAA.COMM SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti, doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii, daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale TRIPLE AAA.COMM SRL si ale site-urilor sale web,  (c) actionarea  in circumstante pentru protejarea sigurantei personale a  angajatilor, utilizatorilor de produse  servicii,   persoanelor publice.

Securitatea datelor colectate
TRIPLE AAA.COMM SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Drepturile cu privire la datele colectate si prelucrate
In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza conditiilor specificate in legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
Dreptul de a va accesa datele cu caracter personal;
Dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a datelor cu caracter personal;
Dreptul de opozitie;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);
Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, precum si dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Toate aceste drepturi poti fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresate societatii noastre.

Legaturi externe
Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului TRIPLE AAA.COMM SRL. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de www.incarca-prepay.ro

Cookies
Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal .
Tertele parti care pot pune cookie-uri pe site-ul nostru sunt urmatoarele: Google, Facebook, Youtube. Folosim aceste cookie-uri pentru:
- personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente cautari, interactiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele cautarii, precum si vizitele utilizatorului pe site), a livra, masura si imbunatati relevanta reclamelor
- publicitatea pe care Google o serveste pe web
- a determina de cate ori a dat click un utilizator pe o reclama si a cumparat un produs

Controlul cookie-urilor 
Informatii privind controlul si stergerea cookie-urilor  la adresa http://allaboutcookies.org

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate
Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre www.incarca-prepay.ro  si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.