banner

Incarcare directa

Cum incarci online credit cartela

Incarca-prepay.ro permite plasarea comenzilor 24/7 cu livrare gratuita, plata securizata, fara inregistrare obligatorie – nu este necesar sa iti creezi cont.  Cerinte minime - un card bancar, un numar de telefon valabil , cartela sim prepaid si o adresa de

e-mail la care iti vom livra detaliile comenzii tale.
In magazinul nostru poti reincarca in cadrul unei singure comenzi mai multe numere de telefon prin reincarcare directa. Vei efectua o comanda, o plata si vei primi pe adresa de e-mail confirmarea incarcarii numerelor de telefon. Deasemenea poti opta sa comanzi separat sau in aceeasi comanda pentru credit cod de reincarcare pe care sa il livram la adresa ta de e-mail  sau poti face o surpriza si trimite codul de reincarcare unei persoane dragi la adresa ei de e-mail.
Acum totul este mai simplu. Rapid si sigur, in acelasi magazin online, intr-o singura comanda pentru toate numerele tale de telefon sau ale angajatiilor din compania ta, reincarcare directa si incarcare cod de reincarcare, orice operator de telefonie Vodafone, Orange, Telekom, LycaMobile, Nobel, s.a. 

 

Ai nevoie de credit

Poti face oricand o comanda online in magazinul www.incarca-prepay.ro si efectua o reincarcare directa de pe telefon, tableta, computer . Este simplu si dureaza doar cateva minute
1. Alege operatorul
2. Alege valoare credit / optiune
3. Completeaza formularul de comanda
4. Efectueaza plata card bancar.
5. Ai primit creditul pe telefon si confirmarea incarcarii pe adresa de e-mail.

Ce reprezinta optiune cartela

Poti alege sa activezi optiune voce cu minute nationale, minute internationale, SMS, internet; optiune internet pentru  telefon, tableta , computer; optiune roaming, optiune valabilitate sau orice alta optiune din portofoliul operatorilor de telefonie consideri ca iti este necesara.
Cartela prepaid, cartela sim pentru care poti opta oricand sa schimbi operatorul, sa il portezi in alta retea, sa activezi optiune cartela, solutia ta pentru costuri sigure.

Alege sa decizi cand ai nevoie sa o activezi si cat vrei sa platesti, incarca prepay.

 

Ce pot face daca am incarcat un numar de telefon gresit

Conform politicilor  operatorilor de telefonie  potrivit carora odata o tranzactie efectuata, aceasta nu se mai poate returna, clientul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii comenzii si efectuarii platii acesteia, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. Comanda procesata pentru care s-a efectuat livrarea nu se poate anula, nu se poate returna.  
incarca-prepay.ro apartine companiei TRIPLE AAA.COMM  partener / distribuitor autorizat operatori telefonie si legal se supune politicilor contractuale asa cum au fost stipulate in contractele semnate cu acestia.