banner

Incarcare cu Cod

Cum pot incarca un alt numar de telefon cu cod de reincarcare

  • Pentru cartela Vodafone este necesar sa apelezi 0722044444 de pe un alt numar de telefon fix sau mobil alt operator decat Vodafone  
  • Pentru cartela Orange  este necesar sa apelezi 021-2033033  de pe un alt numar de telefon fix sau mobil alt operator decat Orange
  • Pentru cartela Telekom  este necesar sa apelezi 0766 135 135
  •  Pentru cartela LycaMobile Romania este necesar sa apelezi 0377 88 12 76 de pe un alt numar de telefon fix sau mobil alt operator decat LycaMobile.

Ai nevoie de credit

Incarca cartela telefon, tableta, alarma, ceas, s.a. 
Tot ceea ce trebuie sa faci este :
 
1. Alege operatorul
2. Alege valoare credit / optiune 
3. Completeaza formularul de comanda
4. Efectueaza plata card bancar.
5. Ai primit codul de reincarcare pe adresa de e-mail.
Urmeaza instructiuniile si incarca cartela cu codul de reincarcare ce ti-a fost livrat electronic.

Ce pot face daca am comandat cod de reincarcare operator eronat

Conform politicilor  operatorilor de telefonie  potrivit carora odata o tranzactie efectuata, aceasta nu se mai poate returna, clientul este obligat sa verifice, inaintea finalizarii comenzii si efectuarii platii acesteia, corectitudinea datelor introduse in formular de comanda cu privire la tipul de produs/serviciu comandat si la datele de identificare/ livrare. Comanda procesata pentru care s-a efectuat livrarea nu se poate anula, nu se poate returna.  
incarca-prepay.ro apartine companiei TRIPLE AAA.COMM  partener / distribuitor autorizat operatori telefonie si legal se supune politicilor contractuale asa cum au fost stipulate in contractele semnate cu acestia.